Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Aktiivsusmonitor Garmin Vivofit jr. Broken Lava

50.00 EUR
82.00 EUR
Säästad: 32 EUR (39%)
  • Kirjeldus:
    Aktiivsuse monitor lastele
    ◾1 aastane patarei kestvus
    ◾Stiilne lastepärane disain ja tõsine vastupidavus (sobib ujumiseks)
    ◾Loeb samme, jälgib und, päevast aktiivsust (vähemalt 60 min.)
    ◾Tasuta nutitelefoni rakendus, milles lõbusad seiklused lastele ja koduste ülesannete jälgimine vanematele
    ◾Lapsed saavad koguda digitaalseid münte, mida pärast vanematega kokkulepitud auhindade vastu vahetada

    Aktiivusmonitor just lastele! Stiilne ja vastupidav aktiivsusmonitor julgustab sinu lapsi rohkem liikuma. Ei unustanud ka vanemaid. Kui lastele meeldib ühilduv nutiseadme rakendus just erinevate lõbusate seikluste poolest, mida liikudes on võimalik avastada, siis vanemad saavad jälgida lapse samme, päevast aktiivsust, määrata koduseid ülesandeid ja anda virtuaalseid auhindu. Kõike seda sinu enda nutiseadmest.

    Nägus ja töökindel

    Vivofit jr.´l on mugav ühes tükis randmerihm, mida lapsed saavad kergelt käele panna ja ka vajadusel eemaldada. Saadaval mitmes erinevas lõbusas toonis, et laps saaks seda kanda kus iganes ta viibib. Eraldi on saadaval ka suuremad rihmad (vivofit 3 asendusrihmad). Kuni aasta kestev patarei eemaldab vajaduse kella pidevalt laadida.

    Personaalne abiline lapsevanemale

    Vivofit jr. aktiivsusmonitori saab hallata läbi eraldi rakenduse sinu nutitelefonis. Rakenduses saad lisada mitu last ja näha nende samme, und, igapäevast tegevust ja ülesannete andmeid, kui need automaatselt nutitelefoni laetakse. Määra lastele ülesandeid ja majapidamistöid teha, vaata kui palju auhinna münte lapsed on kogunud ja pane terve pere võistlema päevaste sammudega - kõike seda sinu ühilduvalt nutiseadmelt.


     
  • Toode pole saadaval
  • Tootekood: 010-01634-20
  • Tooteinfo: garmin.ee

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.