Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Naiste suusasaapad Fischer RC WS SKATE 39

182.00 EUR
  • Kirjeldus:
    RC3 Skate pakub olulist jõudlust koos kogu päeva kestvate mugavusfunktsioonidega. Uued uisutajad hindavad Easy Entry Loops´i ja toetavat pahkluu mansetti. Hingav Triple-F membraan hoiab niiskuse väljas ja lisab mugavust.

    Comfort Guard - Ülimalt kerge ja vetthülgav isolatsioon täiendavaks termiliseks kaitseks jala esi- ja varbaosas.

    Easy Entry aasad - Tänu otstarbekatele jalgapanekuaasadele ja laiade avaustega ehitusele on saapaid mugav jalga panna ja jalast ära võtta.

    Fischer kiirlukk - Uus ja revolutsiooniline minimaalse suuruse ja kaaluga kiirlukustus. Lihtsalt tõmba paelad pingule ja ongi kõik! Süsteem on ohutu ja usaldusväärne.

    Hinged Polymer mansett - Ergonoomiline vormitud mansett erakordseks külgpidavuseks koos suurepärase ette- ja tahasuunalise liikumisvabadusega. Kerge reguleerimine tänu takjakinnitusele. Saapa kalde reguleerimise ja EVA-polstri olemasolu sõltub mudelist.

    Injected Exterior Heel Cap - Hea kanna fikseerimine ja robustne kaitse ühes elemendis: väline kannatugevdus veelgi paremaks jõuülekandeks.

    Paelte kate - Paelakatted pakuvad lisakaitset lume ja märgade olude eest ning hoiavad jala mugavalt soojas.

    Sport Fit Concept - Õige istuvus kõikidele vajadustele. Kas tegemist on naisejala kujuga mugavuseks või võistlusversiooniga või noortele suusatajatele mõeldud variandiga või vastava liistuga universaalsetele sõitjatele või ka otsest jõuülekannet vajavate võidusõitjate jalaga: Boot Fit Concept-il spetsiaalsete liistudega on selleks vastus sõltumata jala morfoloogiast või vajadustest eri kasutusgruppides.

    Thermo Fit - Erakordse isolatsiooniga termovormitav vahtpehmendus - sobib ideaalselt igale jalale.

    Triple F membraan - Tänu spetsiaalsele membraanile on saapa sisetingimused täiuslikud - keskkond on kuiv, soe ja hingav.

    Velcro rihm - Kinnituselement mansettide ja jalaselja rihmade jaoks, lihtne käsitleda ja reguleerida.
     
  • Toode pole saadaval
  • Tootekood: S16419-39
  • Kasulikud failid:
    Fischer murdamaa saabaste suurustabel
  • Tooteinfo: www.fischersports.com

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.