Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Katuseboks THULE Excellence XT, White/Black (Limited Edition)(470L)

1414.00 EUR
  • Kirjeldus:
    Thule uus katuseboks Excellence - nimi ütleb kõik.

    Thule Excellence´i unikaalne disain avaldab tõepoolest muljet. Kahes värvitoonis lahendatud katuseboks järgib uute autode voolujoonelist vormi, tagades nende perfektse sobivuse. Elegantselt ettepoole küünitav disain lihtsustab sõiduki tagaluugi kasutust. Thule Excellence´i avades, sulgedes ja lihtsalt vaadates avastad end ikka ja jälle mõttelt, et tegemist on sinu sõiduki lahutamatu koostisosaga. Suurepärane viimistlus ja nutikad koostelahendused loovad ideaalse terviku, avardades oluliselt sinu auto kasutusvõimalusi.

    Sujuv avamine ja sulgemine

    See unikaalne omadus eristab Thule Excellence´i kõikidest teistest katuseboksidest. Paindumatu konstruktsiooniga käepidemed ning uudse disainiga tõstemehhanism muudavad boksi avamise ja sulgemise tõeliselt nauditavaks.

    Minimaalne õhutakistus

    Minimaalne õhutakistus Pikisuunalised õhukanalid ja katuseboksi peal olev spoiler viivad õhutakistuse ja vibratsiooni miinimumini, vähendades kütusekulu ning tagades parima võimaliku sõiduelamuse. Tehnoloogia on kasutusel Thule Excellence´i ja Thule Spirit katusebokside puhul.

    Kaitsekate

    Oma Thule Excellence´i ladustades saad selle pealispinda kaitsta spetsiaalselt selle tarbeks väljatöötatud kaitsekattega. Tõmba lihtsalt pehmest materjalist kaitsekate katuseboksi kaanele ja valmis - ei mingeid soovimatuid kriimustusi ega tolmu.

    Dual-Side avamissüsteem

    ... võimaldab katuseboksi avada mõlemalt küljelt, lihtsustades oluliselt pagasi peale- ja mahalaadimist. Dual-Side avamissüsteem kuulub Thule Excellence´i, Spiriti and Atlantise standarvarustusse.

    Suurepärane ligipääs tagaluugile

    Tänu ettepoole küünitavale disainile on tagaluugi avamine-sulgeline ning ühes sellega ka ligipääs pagasile imelihtne.

    Kesklukustus

    Thule Excellence on varustatud patenteeritud lukustussüsteemiga, mis võimaldab turvalisuse huvides võtme välja tõmmata üksnes siis, kui kõik lukustatavad punktid on suletud.

    Kaal: 26 kg
    Pikkus: 218 cm
    Laius: 94 cm
    Korgus: 40 cm
    Tehni
     
  • Toode pole saadaval
  • Tootekood: 69-611905

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.