Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Klassikasuusad Fischer TWIN SKIN SUPERIOR STIFF SET 197cm NNN sidemetega

355.00 EUR
  • Kirjeldus:
    Parim/ kergeim EFFICENT FOWARD paindeomadustega 100% täismohäärist karvadega pidamisalaga suusk mittesportlikule hiiliva sammuga harrastajale kaaluvahemikus 75-95 kg*.
    Komplektis suusasidemed NNN saapale väärtuses 54,9€. Kaal 1290g/197cm World Cup Pro plastik

    * Igal suusapaaril on oma unikaalne paindeväärtus, mis märgitud suusale. Just sulle sobiva suusa leiame lähtuvalt suusataja kaalust, oskustest ja kasutuskohast.

    TWIN SKIN SUPERIOR pakub hulgaliselt jõudlust. Sellel on kerge konstruktsioon koos 100% mohäärribadega Twin Skiniga, mis tagab haarduvuse rasketes või jäistes tingimustes. Efficent Forward disain optimeerib tõukefaasi erinevate võimekusega suusatajatel.

    Rental Tail suusasabakaitse - Erilised komponendid väga tugeva suusasaba tagamiseks mis täidavad ka suusalaenutuste vastupidavuse nõuded.

    Speed Grinding - Universaalne kivilihv täiuslikuks libisemiseks sobimaks kõigis lumeoludes.

    Air Core Basalite - Eriliste õhukanalitega kerge puidukarkass vähendab kaalu võrreldes Air Channel ehitusega. Basaltkiu täiuslikud paindeomadused olenemata temperatuurist.

    Twin Skin - Kaks eraldi naha riba paigutatud kompenseerivatesse asukohtadesse ja integreeritud muutuva kõrgusega põhjale. Tulemuseks sile ja tasakaalustatud libisemine. Mohäär nahad tagavad hea tõuke.

    Efficient Forward - Tänu revolutsioonilisele koostisele ja ennastõestanud materjalidele on suusa elastsust oluliselt kasvanud: see tagab andestava tõuke ja uue, muretu suusaelamuse.

    Power Layer - 0,2 mm õhuke, väga kerge, täis-pind kõrgsurve laminaat koosneb looduslikest kiududest ja vaigust märgatava suusakaalu vähendamiseks.
     
  • Toode pole saadaval
  • Tootekood: NP21619-197-SET
  • Tooteinfo: www.fischersports.com
pilt
piltpiltpiltpiltpiltpilt

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.