Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Naiste suusasaapad Fischer RC SKATE WS 38

177.80 EUR
254.00 EUR
Säästad: 76.2 EUR (30%)
  • Kirjeldus:
    Esimene spetsiaalne jäiga talla ja pahkluu toestusega mugav uisutehnikasaabas naistele või kitsama jalaliistuga noorukitele. Hingav Triple-F membraan hoiab niiskuse väljas ja lisab mugavust.

    Comfort Guard - Ülimalt kerge ja vetthülgav isolatsioon täiendavaks termiliseks kaitseks jala esi- ja varbaosas.
    Easy Entry aasad - Tänu otstarbekatele jalgapanekuaasadele ja laiade avaustega ehitusele on saapaid mugav jalga panna ja jalast ära võtta.
    Fischer kiirlukk - Uus ja revolutsiooniline minimaalse suuruse ja kaaluga kiirlukustus. Lihtsalt tõmba paelad pingule ja ongi kõik! Süsteem on ohutu ja usaldusväärne.
    Hinged Polymer mansett - Ergonoomiline vormitud mansett erakordseks külgpidavuseks koos suurepärase ette- ja tahasuunalise liikumisvabadusega. Kerge reguleerimine tänu takjakinnitusele. Saapa kalde reguleerimise ja EVA-polstri olemasolu sõltub mudelist.
    Injected Exterior Heel Cap - Hea kanna fikseerimine ja robustne kaitse ühes elemendis: väline kannatugevdus veelgi paremaks jõuülekandeks.
    Paelte kate - Paelakatted pakuvad lisakaitset lume ja märgade olude eest ning hoiavad jala mugavalt soojas.
    Sport Fit Concept - Õige istuvus kõikidele vajadustele. Kas tegemist on naisejala kujuga mugavuseks või võistlusversiooniga või noortele suusatajatele mõeldud variandiga või vastava liistuga universaalsetele sõitjatele või ka otsest jõuülekannet vajavate võidusõitjate jalaga: Boot Fit Concept-il spetsiaalsete liistudega on selleks vastus sõltumata jala morfoloogiast või vajadustest eri kasutusgruppides.
    Thermo Fit - Erakordse isolatsiooniga termovormitav vahtpehmendus - sobib ideaalselt igale jalale.
    Triple F membraan - Tänu spetsiaalsele membraanile on saapa sisetingimused täiuslikud - keskkond on kuiv, soe ja hingav.
    Velcro rihm - Kinnituselement mansettide ja jalaselja rihmade jaoks, lihtne käsitleda ja reguleerida.

    PRODUCT DESCRIPTION
    The RC Skate WS combines solid performance in a women´s fit option. Skiers will appreciate the Easy Entry Loops and Speed Lock lacing for easy entry and a secure fit. The breathable Triple-F Membrane keeps moisture out, while insulation and a fleece lining provide cold weather protection for uninterrupted Skating fun.
    Dry, warm & breathable
    The Triple-F Membrane keeps water and snow from entering boots, while allowing excess heat and moisture vapor to escape. The climate inside the boot stays warm and dry, no matter what the outside climate is.
     
  • Saadavus: Kaupluses
  • Tootekood: S16421-38
  • Tooteinfo: www.fischersports.com
pilt
piltpiltpilt

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.

Lisa toode ostukorvi