Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Prillid Rudy Project TRALYX XL PHOTOCHROMIC MATTE BLACK (IMPACTX 2 LS RED)

210.00 EUR
239.00 EUR
Säästad: 29 EUR (12%)
  • Kirjeldus:
    Veelgi kõrgema klaasiga versioon TRALYX-ist (44>52mm), mida kasutavad nii tipp maanteeratturid (nt BAHREIN MERIDA, Etixx, CCC), triatleedid, suusatajad (nt Norra, Rootsi, Kazakhstani, USA suusakoondis) kui ka golfarid ja laskjad spetsiaalsete klaasidega.

    Rudy Project Tralyx XL ImpactX fotokroomsete (isetumenevate) klaasidega prillid - innovatiivse PowerFlow õhutussüsteemiga tipptasemel prillimudel. Geomeetriline lahendus, mis on loodud ideaalselt just rattaspordiks sobivaks. Prillidel on täiendavad õhuavad, mis suurendavad õhuringlust ja tagavad ilma visuaalset pilti kahjustamata maksimaalse aerodünaamilise efekti.

    Tralyx XL pakub suuremat klaasipinda mis tagab lisakaitse ja laiendab nägemisvõimalusi.

    IMPACTX klaasid (läätsed)
    ImpactX® klaasid on purunematud (tänu ainulaadsele pooljäigale struktuurile) ja ilmastikuoludest sõltuvalt isetumenevad(helenevad), mistõttu sobivad need väga hästi muutlikesse valgustingimustesse. Need klaasid on algselt arendatud militaar- ja lennunduse vajadustest lähtuvalt ülikergeteks, kuulikindlateks ja läbipaistvateks, mis tagab oluliselt parema kaitse ja töökindluse võrreldes polükarbonaadist või polüamiidist klaasidega. ImpactX® klaaside pooljäik struktuur kindlustab silmade parima füüsilise kaitse välismõjude vastu ja minimeerib samal ajal kukkumistest või löökidest tekkida võivate vigastuste raskusastet.

    ImpactX® fotokroomsete klaaside omadused

    Tumenevad sekunditega vastavalt valgusintensiivsusele
    Garanteeritud eluaegne purunemiskindlus + parim kaitse silmadele vigastuste eest
    Suurepärane kriimustuskindlus
    Erakordselt hea pildikvaliteet, mis parandab nähtavust ja vähendab silmade väsimust
    Kaitsevad kahjuliku UV-kiirguse eest
    Prillide valikul võiks lähtuda sellest, kui hästi sobivad klaasid peamise kasutusvaldkonna (nt spordiala) ja -keskkonna jaoks (vt klaase tutvustavat tabelit lehe allosas).

    NB! Lasertöötlusega klaasid vähendavad eredates valgustingimustes tekkivaid peegeldusi klaasidel. Seetõttu soovitatakse ImpactX® lasertöötlusega klaase kasutada vaid päevasel ajal.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    TRALYX XL prillid on uskumatult kerged (28g), vastupidavad ja reguleeritavad vastavalt näokujule. Neil on erakordselt mugavad ja lihtsalt reguleeritavad ninapadjad, mis sobivad kasutamiseks erinevate näokujudega. Ninapatjade abil saab ühtlasi reguleerida klaaside kõrgust ja kaugust näost. Raamidel on reguleeritavad aisad. Lihtsalt avalda neile kergelt survet ja painuta soovitud suunas. Spetsiaalsed pehmed aisaotsad võimaldavad prillid ohutult kiivrile paigaldada. Ülilihtne klaaside vahetamise süsteem võimaldab ilmastikuolude muutudes kiirelt ühed prilliklaasid teiste vastu vahetada.

    Rudy kasutab oma toodetes innovatiivseid lennunduses kasutatavaid sulameid nagu Grilamid® ja Kynetium. Grilamid® raam on väga kvaliteetne, löögikindel, allergiavaba, kerge, painduv ja vastupidav. Kynetium aisades on alumiinium kombineerituna magneesiumi, räni ja titaaniga. See on võimaldanud luua prillid, mis on erakordselt kerged (magneesium), vastupidavad (titaan) ja painduvad (räni).

    Maksimaalne turvalisus ja mugavus
    Suurem klaasipind tagamaks lisakaitset ja laiendamaks nägemisvõimalusi
    Innovatiivsetest ja ülikvaliteetsetest materjalidest
    Innovatiivne PowerFlow õhutussüsteem
    Reguleeritavad ja vahetatavad ninapadjad
    Reguleeritavad aisad
    Ülilihtne klaaside vahetamine
    Saadaval ka kitsam Slim raam
    Kaasas prillikott - ja karp
    Kaal vaid 28g
     
  • Toode pole saadaval
  • Tootekood: SP398906Z0000
  • Tooteinfo: www.rudyproject.com

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.