Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Uisusuusad Fischer SCS SKATE 191 +side Race Skate IFP

315.00 EUR
  • Kirjeldus:
    Komplekti kuulub suusaside Fischer Race Skate IFP

    SCS on suurepärane valik uisutajatele, kes soovivad oma saavutustt paremaks muuta. Kerge Air Core konstruktsioon ja World Cup Pro põhjamaterjal koos DTG WC Plus Finish töötlusega tagavad suurepärase libisemiskiiruse ja stabiilsuse erinevates lumeoludes.

    Finish First - Lihvi taseme näitab kätte Finish First: termin, mis hõlmab ja ühendab kõiki üksikute tehnoloogiliste etappide käigus tehtud toiminguid lõpliku suusapõhja saavutamiseks.

    Rental Tail suusasabakaitse - Erilised komponendid väga tugeva suusasaba tagamiseks mis täidavad ka suusalaenutuste vastupidavuse nõuded.

    Precision Pairing süsteem - Järgmise põlvkonna suusapaaride sobitamine: täisautomaatne dünaamilise mõõtmise tulemus suurt hulka sobituskriteeriume arvestades. Tagab täpse suusavaliku ja optimeeritud paarid.

    Sidecut World Cup Skate - Noolekujuline küljelõige paremaks saavutuslikkuseks ja dünaamikaks, eriti 1: 1 uisutehnikas.

    DTG World Cup Plus - Sügavam ja jämedam Plus struktuur, mis sobib ideaalnselt sooja ja niiskesse keskkonda. Toodetud kasutades looduslikku teemandi.

    Skating 115 - Spetsiaalne määrdepesa ja lume kontaktpunktid mis on teineteisest veelgi kaugemal tähendab keskmisest suuremat stabiilsust ja võimsamat tõuget kõval lumel.

    Air Core Basalite Pro - Äärmiselt kerge ja väändevaba konstruktsioon väga stabiilete külgseintega. Vulkaaniline basalt kiud minimaalseks kaalus ja täiuslikud paindeomadused olenemata temperatuurist.

    RACE SKATE IFP - Viimane generatsioon suure saavutuslikkusega uisukaklambrist mil hoogne disain ainsa eesmärgiga lisada kiirust. FLOWFLEX® tehnoloogia võimaldab klambril optimaalselt painduda koos suusaga saavutamaks parem jõuülekanne.
     
  • Toode pole saadaval
  • Tootekood: NP24019-191-S55019
  • Tooteinfo: www.fischersports.com
pilt
piltpiltpilt

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.