Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Aktiivsusmonitor Polar A300 must

99.00 EUR
122.00 EUR
Säästad: 23 EUR (19%)
  • Kirjeldus:
    Sinu keha ja A300. Loodud liikumiseks ja mõeldud teineteisele. Eesmärgiks on õigesti teha ja kiiremini kohale jõuda. Sellega näed hea välja ja tunned end suurepäraselt. Sinu käik.Iga hüpe, samm, jalutuskäik ja jooksukord loeb. A300 näitab su samme, läbitud teepikkust ja põletatud kaloreid ning annab motivatsiooni aktiivsuse eesmärgi saavutamiseks. Kui püsid liiga kaua paigal, annab A300 vibreerimisega märku, et on aeg taas liikuda.Treeni Polariga täiesti omas rütmis – nii arvestatakse igat su liigutust. Tugev tulemus ja hea enesetunne! Analüüsi tulemusi iga treeningu lõpus Polar Flow veebiteenuse ja rakenduse abil.Piisav kogus rahulikku und on sinu heaoluks hädavajalik. A300 jätab automaatselt meelde hetked, mil magama jääd ja üles ärkad, ning äratab su õrna vibreerimisega. Jälgi oma unemustreid Polar Flow keskkonnas ning leia täiuslik tasakaal treeningu, päevase aktiivsuse ja puhkuse vahel.Polar Flow pakub su päevase aktiivsuse, treeningu ja une kohta lisateavet – see on ühtaegu põnev ja motiveeriv! Jälgi oma igakuiseid aktiivseid valikuid Päeviku vaates, kust näed ka kulutatud kaloreid. Vaata tulemusi, mille oled juba saavutanud teel võimekama sinu poole.
    * ÖÖPÄEVARINGNE AKTIIVSUSE JÄLGIMINE - Jälgib su päevast aktiivsust erinevatel intensiivsustasemetel ning näitab tehtud samme, läbitud teepikkust ja põletatud kaloreid.
    * AKTIIVSUSE EESMÄRK - Sinu päevase aktiivsuse eesmärk ja selle saavutamise juhiseid.
    * KASU AKTIIVSUSEST - Annab tagasisidet igapäevase, -nädalase ja -kuise aktiivsuse kohta.
    * FÜÜSILISE VÕIMEKUSE TEST - Annab sinu võimekuse paranemisest täpse ülevaate, mõõtes puhkeolekus su aeroobset võimekust ja hinnates su maksimaalset hapnikutarbimist.
    * NUTIKAD KALORID - See näitab täpselt, kui palju kaloreid s
     
  • Toode pole saadaval
  • Tootekood: 90051950

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.