Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Prillid Rudy Project FOTONYK PHOTOCHROMIC 2BLACK mattmust/punane

125.00 EUR
142.00 EUR
Säästad: 17 EUR (12%)
  • Kirjeldus:
    Fotonyk prillid sobivad olenevalt klaaside tüübist eriti hästi kasutamiseks jalgrattaspordis, triatlonis, jooksmisel ja matkates. Fotonyk prillid on kerged (25,3 - 27,5 g), vastupidavad ja reguleeritavad vastavalt näokujule. Neil on erakordselt mugavad ja lihtsalt reguleeritavad ninapadjad, mis sobivad kasutamiseks erinevate näokujudega. Ninapatjade abil saab ühtlasi reguleerida klaaside kõrgust ja kaugust näost. Ülilihtne klaaside vahetamise süsteem võimaldab ilmastikuolude muutudes kiirelt ühed prilliklaasid teiste vastu vahetada. Fotonyk prillide klaasidel on spetsiaalne lihtsalt avatav ja suletav õhuava, mis tagab parema õhuringluse ja visuaalse tulemuse ning aitab vältida klaaside uduseks muutumist. Prillidega on kaasas klaaside kaitsekummid (bumpers), mida saab vahetada ja soovi korral eemaldada.

    LE 73 IMPACTX™ PHOTOCHROMIC 2 BLACK on kõige laiema 65% tonaalsusskaalaga klaasid. Ainukesed öösel/ pimedas kasutamiseks sobilikud ImpactX fotokroomsed läätsed.
    Rudy Project ImpactX™ fotokroomsed klaasid isetumenevad ja -helenevad sekunditega vastavalt valgusintensiivsusele, mistõttu sobivad need väga hästi muutlikesse valgustingimustesse.
    ImpactX™ klaasid on algselt arendatud militaar- ja lennunduse vajadustest lähtuvalt ülikergeteks, purunemis- ja kriimustuskaitsega ja hästi läbipaistvateks, mis tagab oluliselt parema kaitse ja töökindluse võrreldes polükarbonaadist või polüamiidist klaasidega. Läätsede optika parendab nähtavust ja vähendab silmade väsimust.

    Model Year: 2017
    Mass: approx. 28 grams (with Bumpers - manufacturer´s specification)
    Material frame: Grilamid
    Color Setting: black
    Glittering (color): ImpactX - self-tinted lenses
    Light transmission: 74-9%
    Filter Category: 1-3


     
  • Toode pole saadaval
  • Tootekood: 03GLRUSP457306-0001
  • Kasulikud failid:
    rudy project klaasid 2020
  • Tooteinfo: www.rudyproject.com
pilt
piltpiltpilt

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.