Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Spordikaamera Garmin Virb Ultra 30

350.00 EUR
437.00 EUR
Säästad: 87 EUR (20%)
  • Kirjeldus:
    Uus Ultra HD 4K seikluskaamera 3-teljelise pildi stabilisaatori ja puutetundliku ekraaniga

    ◾Ultra HD 4K / 30 kaadrit sekundis ja 44,5 mm (1,75-tolli) puutetundlik ekraan.
    ◾3-teljeline pildistabilisaator annab sujuva video suvalisel maastikul.
    ◾Juhuks kui käed on hõivatud,võid kaamerale lihtsalt öelda mida ta tegema peab! (ainult inglise keeles).
    ◾Sensorid ja GPS salvestavad erinevaid G-Metrix ™ andmeid mis kinnitab hiljem ka teistele,millega sa hakkama oled saanud.
    ◾Tundlik mikrofon tagab puhta heli ka veekindlas korpuses.²

    Stabilised Ultra HD Videod

    Oma klassi parim kaamera filmib 4K/30 kaadrit sekundis,tänu millele saad näidata oma tegevuse peenemaidki detaile. VIRB Ultra 30 tagab oma 3-teljelise pildistabilisaatoriga sujuvad ja stabiilsed suvalise spordiala või muu tegevuse videosalvestised.3


    Häälkäsud

    Kaamerat on ikka vaja näppida ja kui see on kinnitatud kiivrile ja kätel on muudki tegemist,siis kasuta lihtsalt häälega käske "start recording" või "take a picture". Samuti võid öelda.et jäta meelde "remember that" ning kaamera jätab selle videojupi meelde!

    Tõesta seda

    Aktiivne elu on palju enamat kui audio video.Salvesta oma andmed ja tulemused G-Metrix tehnoloogia abil. Näiteks kiirus, kõrgus, G-jõud ja pulsi andmed.Garmin GPS (10 Hz) ja andurid salvestavad automaatselt andmed, mida saab lisada videole. Näidikud ja graafikud tõestavad, kui kaugele, kõrgele, kiiresti ja miks sa ronisid või hüppasid. Garmin andurid ja seadmed laiendavad VIRB kaamera kasutusvõimalusi ja salvestatavaid andmeid. Saad enda elamuse salvestada ja edasi anda. Vaata sobivate toodete alt erinevaid ühilduvaid andureid.


    Jaga kogemusi otse internetis

    Tasuta VIRB® Mobile app lubab saata saavutatu otse internetti! Ronisid just kõrge mäe otsa ja tahad seda kuulutata oma sõpradele,või oled võimatult ilusas kohas ja ei sa mitte vaiki olla!Ühe näpuliigutusega saad terava videosalvestise saata otse YouTube®.

    Parimate ühendustega kaamera

    VIRB Ultra 30 saab ühendada tasuta VIRB Mobile rakendusega. See rak
     
  • Toode pole saadaval
  • Tootekood: 010-01529-04
  • Tooteinfo: garmin.ee

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.