Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Klassikasuusad Fischer SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 MED 207cm

449.00 EUR
640.00 EUR
Säästad: 191 EUR (30%)
  • Kirjeldus:
    Õige valik liikumaks niiske või suureteralise lumega kiiresti on Speedmax 3D Classic Plus 902. Gliding Sidewall konstruktsioon tagab suusa mõlemale küljele sujuva ja sileda pinna ning vähendab hõõrdumist parema jõudluse saavutamiseks. Optimeeritud sooja ilma määrete tingimustele. Ja muidugi kannab see kiire suusk RACE CODE pitserit.

    Finish First - Lihvi taseme näitab kätte Finish First: termin, mis hõlmab ja ühendab kõiki üksikute tehnoloogiliste etappide käigus tehtud toiminguid lõpliku suusapõhja saavutamiseks.

    Eelmääritud - Infrapunaga ettevalmistatud fluoriidi sisaldava määrdega käsitlus. Parimad libisemisomadused, kaitse mustuse ja oksüdeerumise eest. Powered by VAUHTI.

    Cold Base Bonding - Unikaalne Speedmax tehnoloogiline protsess, mis väldib põhja paigaldamisel kuumuse ja surve kombinatsiooni. See lähenemisviis säilitab molekulaarstruktuuri homogeensuse ning p tagab varasemalt saavutamatu määrdeaine imendumise ja märkimisväärselt paremad lihvimisomadused. Tagab maksimaalse kiiruse.

    Precision Pairing süsteem - Järgmise põlvkonna suusapaaride sobitamine: täisautomaatne dünaamilise mõõtmise tulemus suurt hulka sobituskriteeriume arvestades. Tagab täpse suusavaliku ja optimeeritud paarid.

    Air Core HM Carbon - Viimane sõna World Cup-ilt: Tõestatud Air Core materjal - edukaim suusasisu millest üle 80% õhku. Väga kerge kaal kombineerituna kõrgmolekulaarse süsinikkiuga.

    Classic 902 - Võistlussuusa konstruktsioon märgatavalt väiksema survega suusa nina- ja sabaosas otseseks, kiireks ja ohutuks tõukefaasiks. Ideaalne: universaalsed kuni niisked tingimused, kliister.
     
  • Toode pole saadaval
  • Tootekood: N07519-207
  • Tooteinfo: www.fischersports.com
pilt
piltpiltpiltpiltpiltpilt

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.