Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Suusasaapad Fischer Carbonlite Classic 44

249.00 EUR
304.00 EUR
Säästad: 55 EUR (18%)
  • Kirjeldus:
    Sulgkerge võistlussaabas maailma karika kogemusega: Carbonlite Classic saabas RACE CODE sarjast. Selle maailma karika tehnoloogiad pakuvad optimaalset ettevalmistust silmapaistavteks tulemusteks. Hingav Triple-F membraan hoiab jalad sooja ning kuivana.

    Triple-F Membraan väldib veel ja lumel saapasse sisenemist ning lubab samal ajal üleliigsel soojusel ja niiskuel põgeneda.Kliima saapa sees on soe ja kuiv sõltumata sellest kui külm on ilm.

    Fischer Fresh - Kõik suusatajad soovivad, et nende lemmiksaapad kestaksid nii kaua kui võimalik ja et neid oleks meeldiv kasutada hooaeg hooaja järel. Võtmekomponent on siin Fischer Fresh töötlus mis vähendab lõhnu ja kaitseb saapasisu kauakestvaks mugavuseks ja kaustamiseks.

    Easy Entry aasad - Tänu otstarbekatele jalgapanekuaasadele ja laiade avaustega ehitusele on saapaid mugav jalga panna ja jalast ära võtta.

    Extended Fit süsteem - Kaheosalist sisetalla süsteemi saab vastavalt jala kasvamisele reguleerida. Lisaruumi tekitatakse täiendava sisetallaosa eemaldamisega.

    Fischer kiirlukk - Uus ja revolutsiooniline minimaalse suuruse ja kaaluga kiirlukustus. Lihtsalt tõmba paelad pingule ja ongi kõik! Süsteem on ohutu ja usaldusväärne.

    Paelte kate - Paelakatted pakuvad lisakaitset lume ja märgade olude eest ning hoiavad jala mugavalt soojas.

    Race Fit Concept - Õige istuvus kõikidele vajadustele. Kas tegemist on naisejala kujuga mugavuseks või võistlusversiooniga või noortele suusatajatele mõeldud variandiga või vastava liistuga universaalsetele sõitjatele või ka otsest jõuülekannet vajavate võidusõitjate jalaga: Boot Fit Concept-il spetsiaalsete liistudega on selleks vastus sõltumata jala morfoloogiast või vajadustest eri kasutusgruppides.

    Sealed Zipper lukk - Eriline peidetud luku süsteem hoiab niiskuse eemal.

    Sisemine vormitud kannakapp - Sisemine anatoomilise ehitusega kannatugevdus. Väga kerge ja individuaalselt termovormitav.

    Thermo sisetald - Fliisist sisetalla pealiskiht ja alumiiniumiga kaetud alumine kiht pakuvad ideaalset kaitset külma
     
  • Toode pole saadaval
  • Tootekood: S10517-44
  • Kasulikud failid:
    Fischer murdamaa saabaste suurustabel
  • Tooteinfo: www.fischersports.com

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.