Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Suusasidemed FISCHER TOUR STEP-IN JR IFP > nr 25-40 NNN saapale

28.70 EUR
41.00 EUR
Säästad: 12.3 EUR (30%)
  • Kirjeldus:
    nr 25-40 NNN saapale sobiv alustajate kasutajasõbralik TURNAMIC® klamber lihtsa väljumis- ja sisenemisfunktsiooniga: Tour-Step-in. Kinnitub suusal olevale IFP plaadile. Paigaldatava ilma spetsiaalsete tööriistadeta tänu Clip Lock-ile, mis võimaldab ka sidet 3 sammu nii edasi kui tagasi liigutada vastavalt lumeoludele, rajaprofiilile või sõitja kaalu muutustele.

    Vajadusel paigaldatav ka ilma IFP plaadita suuskadele spetsiaalse kruvidega suusale kinnituva IFP kinnitusplaadi abil (+9,99€).

    EASY- lihtne kasutada
    Klamber libiseb kiiresti plaadile ilma tööriistade kasutamiseta. Kui on aeg suusatamiseks, siis saab klambri lukustusmehhanismi kasutada ka kinnistatud käega, muutes sisenemise ja väljumise lihtsamaks kui kunagi varem.

    TURNAMIC
    Tööriistavaba seadistus. Tehnika, temperatuur ja lume koosseis kõik mõjutavad suusatamist. Kõigi TURNAMIC® mudelitega on klambri seadistamine täiesti tööriista vaba ja võimaldab suusatajatel paremini nende individuaalseid vajadusi silmas pidada. Süsteemi libistamine ettepoole annab parema stabiilsuse, samas libistades seda tagasi, paraneb märgatavalt libisemine.

    DYNAMIC - perfektne suusajõudlus
    Tänu saabas-klamber-plaat-suusk komponentide optimeeritud seadistusele pakub TURNAMIC® teile sujuvat suusatamist, nagu ei kunagi varem. FLOWFLEX® tehnoloogia võimaldab suusal vabalt painduda. Juuniorist võistleja oskab hinnata perfektset kontrolli.
     
  • Saadavus: Kaupluses
  • Tootekood: S70217
  • Tooteinfo: www.fischersports.com
pilt
piltpilt

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.

Lisa toode ostukorvi